Nu har vi varit lediga 3 dagar så idag gick han hos dagmamman. Igår var en riktig skitig dag då det va 2-3 plus och regn HELA dagen. Hade tänkt åka till aquaria med han efter min kund men vädret gjorde oss helt sega så vi låg faktiskt bara i soffan förutom en sväng till affären för att handla kvällens middag. Pappa O kom förbi och hängde också.
Vi kom nyss hem och ska strax äta middag. Det är en lång vecka för mig med mycket jobb! Så det ska försökas bli en tidig kväll idag..

Fy, igår somnade vi alla vid typ 21.00. Jag vaknade sen vid 22.50 ca men VÄRSTA magsmärtan!! Visste inte vart jag skulle ta vägen. Det kändes som om magsäcken brann. Jag tog mig upp och provade gå på toa men det gick inte. Det gjorde bara ondare och ondare och jag tänkte va fan det kunde va. La mig på soffan och bokstavligt kved och grät av smärta. Brukar ändå va tålig men det här va sjukt! Googlade lite och hade exakta symptom på magsår/magkatarr. Hade innan läggdags tagit en tablett mot rethosta och berätta för mamma om det som fått exakt samma. Så det har jag inte vågat ta igen 🙈 så det va antagligen det. Det varade iaf i 30-40 min och när jag sen kände att jag typ behövde åka in till sjukhuset och gick för att väcka pappa O så försvann det. Så la mig och hoppades att det skulle försvinna. Vilket det gjorde. Fyfan va hemskt det va! Hoppas aldrig det kommer tillbaka igen!!