Det känns som om det händer så mycket fast ändå inte :p hinner ju liksom aldrig uppdatera!! Men det är väl som vanligt.. Leonell går inte, det går superbra hos dagmamman. Han har från förra lördagen tills i fredags varit sjukt jobbig på natten, vaknat och skrikit konstant i flera timmar. INGET har funkat. Måste vara alla intryck med alla barn, nya människor, rutiner osv. Men sen i fredags natt vaknade han en gång för mat och inatt sov han hela natten! Vaknade flera ggr efter 3 och kollade om han levde :p men han var trött! 

Imorgon ska jag på support på skolan, är lite nervös.. Tänk om jag gör fel? Nu är det ju bara support så det är egentligen ingen fara då dem bara ska kolla och ge mig tips :) men ändå!! 
Idag började big brother också. Äntligen!!! Nu går idol, paradise hotel och big brother :D hösten är räddad! För ja, imorgon är det första september och officiellt höst ;) den ni! 

Annars är det på g med att börja på salong för mig, eller det har varit det ett tag men snart så!!! Lite strul bara men allt löser sig ;) 

Förresten!! Vi var på BVC i måndags för att ta tuberkulos sprutan, passade på och väga och mäta honom och under sommaren har han äntligen börjat gå upp i vikt igen efter att ha gått ner och sen stannat. Faktiskt nästan ett kilo :D och växt 3 cm!!! 
Så nu väger han (om jag minns rätt) 12 280 g och är nästan 83 cm :):) 


Lite bilder från veckan :)