Alltså leonell är en riktig charmknutte! Han är så social! Han älskar verkligen sina dagmammor och han ska krama dem och visa dem saker och man ser att han avgudar dem.  Det är sååå skönt!! Dem berömmer honom hela tiden och säger hur duktig han är, vilken underbar pojke han är och att det är deras lilla prins :D hur stolt blir man inte??!! 
Leonell har ju alltid varit social och dem han träffar ofta får ALLTID massa pussar och kramar :D men han är ju självklart lite avvaktande och blyg mot dem han inte träffar ofta eller inte träffat alls. Det är ju skönt det med så inte nån skulle kunna ta honom liksom :) då skulle han skrika ;) 

Igår gick vi en promenad på kvällen med Sara och hennes valp. Och leonell nya grej är att plocka grus och sen låta det falla från handen på marken, haha. Men så igår skulle han plocka upp grus och just där va det en fimp så jag skriker till: "NEJ leonell! Ush blä äckligt!" 
Då kastar han bort det och skriker ush äckligt! Haha blev helt chockad! Eftersom han inte pratar så mycket så man förstår :p 

Idag är det en solig och fin dag. Vi ska möta en gamla vän som jag umgicks jämt med förut. Hon fick barn ca 5-6 månader innan mig :) ska bli trevligt!