Ja då var det ju lite mer än ett år sedan jag skrev sist.. det va ju dumt! Mycket har hänt sen dess och allt skulle ta en evighet att skriva ner 🙈 tappade lusten helt att skriva tyvärr. Men hursomhelst.
Leonell har hunnit bli 1 år äldre. Han är nu 3 1/2 år och går hos dagmamma men ska 14/11 börja på förskola vid södra station. Pga vissa grejer men det känns bra ändå!
Vi har hunnit vara i Turkiet förra året i september med nästan alla tjejer på salongen och i somras var vi i Spanien hela familjen.
Leonell har varit sen med ganska mycket och började ju gå när han va 1 år 5 mån 3 veckor haha och han är även sen med talet. Så han går hos logoped 1 gång i månaden nu. Det går bra där men han är ju inte så superintresserad när vi försöka öva hemma. Men det kommer snart hoppas jag. Det är dock typ bara jag som förstår han. Så det kan va jobbigt när han försöker prata med andra och ingen förstår det mesta :( men det går framåt!
Ska verkligen försöka skriva här mer. Det är ju kul och gå tillbaka och läsa :)

Idag har vi varit på det nya stället exploria som ligger i fittja. Det va mycket folk men leonell hade skitkul så dit lär vi åka igen! Imorgon ska vi försöka hinna med aquaria efter jag haft kund här hemma :)
Slänger in lite bilder från idag.

Kommentera

Publiceras ej