Leonell har ju kommit in i någon period då han säger nej till allt, han är lite bättre nu senaste dagarna men i nästa två veckors tid var han fruktansvärt jobbig. Vägra äta och sova, klä på sig och sitta i vagnen. Höll på och gå i taket!! Där fick jag verkligen upp ögonen för alla helt ensamstående mammor som inte har nån som hjälper dem i jobbiga tider. Jag är ganska ensam själv och får såklart ta all denna skit. Hos andra är han för det mesta en ängel. Såklart! Han har varit sååååå gnällig och var väl tyst 15 min av sin vakna tid. Senaste dagarna har det inte alla gånger varit en kamp och få i honom mat och inte heller lägga honom men det tar lite extra tid än. Längtar inte till det riktiga trotset!! 

Igår fick jag äntligen lite egentid så jag och lillesyrran och storesyrrans son åkte på bio i heron city och såg Godzilla i 3D. Sjuuukt bra film!! Kan varmt rekommendera den :) satt på spänn hela tiden och grät några ggr hihi. Riktigt bra! 
Idag har jag 2 nagelkunder. Ena kommer om 45 min och andra kl 1. Sen blir det en lugn lördag då det ändå är skitväder ute och jag jobbar imorgon :) 


Leonell har börjat med nåt nytt. Han tar upp handen och visar/säger hej typ? Haha skitsöt!